Najčešća pitanja

Ne želim da kupim preko sajta. Postoji li fizička prodavnica ?

Da, ukoliko Vam je komplikovano da kupujete preko ove prodavnice možete sve artikle koje vidite na sajtu kupiti u fizičkoj prodavnici u Zemunu, ul. Tošin Bunar 7a (blizu "Sinagoge"). Radno vreme prodavnice je od 10 do 17 časova .

Mogu li da naručim telefonom ?

Da, radnim danima od 10 do 17 časova možete sve artikle naručiti na telefon 011/2106-526  Potrebno je da nam tačno kažete šta želite i VAšu adresu i roba će Vam biti poslata.

Da li su cene sa ili bez poreza ?

Cene su date sa porezom (PDV-om).  STR Dispak je obveznik PDV-a.

Želeo bih da dobijem račun za moju firmu. Da li  je to moguće?

Uz svaku pošiljku se ne dobija fiskalni isečak sa kase ali se on uredno izdaje i po vašem zahtevu šalje na adresu.  Ukoliko Vam je potrebno gotovinski račun za Vašu firmu potrebno je to da naglasite u napomeni prilikom naručivanja i da stavite PIB i mi ćemo Vam odštampati gotovinski račun. STR Dispak je obveznik PDV-a tako da možete kasnije da odbijete porez.

Kako se vrši isporuka na adresu i koliki su troškovi isporuke?

Isporuka se vrši preko PostExpress službe. Usluga podrazumeva danas za sutra. Ukoliko naručite do 16.30 časova, pošiljka će Vam biti poslata i najčešće dolazi sutra (osim ako je nedelja u pitanju). Ukoliko mestu iz koga se naručuje nije na spisku mesta za PostExpress ispporuku, tada pošiljku dostavlja redovna poštanska služba tako da može da se desi da prođe 2-3 dana dok pošiljku ne dobijete. Postexpress služba radi i subotom tako da ukoliko naručite robu petkom a mesto se nalazi na spisku za isporuku, pošiljku možete očekivati u subotu ujutru.
Troškovi isporuke idu isključivo na VAš račun i mi sa tim troškovima nemamo ništa. Kao otkupnina se navede cena robe a troškove isporuke se naplaćuju posebno. Obično je cena postexpress usluge oko 200 dinara (za pakete do 0.5 kilograma). Ukoliko je paket teži, tada je cena od 280 dinara pa nadalje.

Mogu li kupiti kao firma i platiti preko računa ?

Da, ukoliko želite da platite avansno preko računa, samo nam naglasite to u formi za naručivanje i mi ćemo Vam poslati predracun  preko emaila u pdf formatu koji ćete uplatiti a po uplati roba će Vam biti poslata o Vašem trošku.

Ne želim da kao fizičko lice plaćam poštaru pri preuzimanju već želim da platim preko naloga za uplatu. Da li je to moguće ?

To je moguće samo je potrebno da to naglasite i biće Vam poslat predracun. Ukoliko se odlučite da sve platite preko računa, po prijemu predracuna uplatite na naš žiro račun i nakon što uplata bude vidljiva na našem računu, pošiljka će Vam biti poslata.